Back to Top

ТЕХНО

Сторінка:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Сортувати у порядку зменшення
товарів на стор.

ТЕХНО

  1. Стіл конференційний 20СТ10

    Стіл конференційний 20СТ10

    Тип меблів Столи конференційні
    Довжина 3000
    Ширина 1500
    Висота h730
  2. Стіл конференційний складний 20СТ48L/49R

    Стіл конференційний складний 20СТ48L/49R

    Тип меблів Столи конференційні
    Довжина 1600
    Ширина 840
    Висота h740
  3. Стільниця 20СТ11

    Стільниця 20СТ11

    Тип меблів Інше
    Довжина 740
    Ширина 450
    Висота h25
  4. Стільниця 20СТ12

    Стільниця 20СТ12

    Тип меблів Інше
    Довжина 1020
    Ширина 450
    Висота h25
  5. Стелаж мобільний 20СТ32

    Стелаж мобільний 20СТ32

    Тип меблів Стелажі
    Довжина 800
    Ширина 400
    Висота h820
  6. Тумба мобільна з замком 20ТБ02

    Тумба мобільна з замком 20ТБ02

    Тип меблів Тумби
    Довжина 410
    Ширина 450
    Висота h615
  7. Тумба під копіювальний апарат 20ТБ13L/14R

    Тумба під копіювальний апарат 20ТБ13L/14R

    Тип меблів Тумби
    Довжина 1098
    Ширина 498
    Висота h700
  8. Тумба ролетна 20ТБ03

    Тумба ролетна 20ТБ03

    Тип меблів Тумби
    Довжина 1000
    Ширина 450
    Висота h470
  9. Тумба ролетна 20ТБ04

    Тумба ролетна 20ТБ04

    Тип меблів Тумби
    Довжина 1000
    Ширина 450
    Висота h615
Сторінка:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Сортувати у порядку зменшення
товарів на стор.
Сучасний світ технологій робить людину вільною, менш `прив`язаною` до конкретного робочого місця, перетворює роботу в гнучкий, динамічний, творчий, емоційно мотивований процес . ТЕХНО робить реальним це відчуття волі в меблевому дизайні . Офіс, як і навколишній світ, стає мобільним;
як і саме поняття `робота`, стає пластичним;
як і люди, які тут працюють, стає інтелігентним;
як і метаморфози, з якими доводиться зіштовхуватися щодня, стає мінливим .
ТЕХНО - стильний, технологічний, функціональний і гнучкий інструмент організації єдиного офісного простору . Завдяки ТЕХНО людина в офісі стає центром добре організованої системи робочих модулів, що орієнтована саме на нього .

За допомогою окремих модулів різної висоти можна сформувати композицію для одного або декількох співробітників, кожний з яких виконує свої специфічні завдання .

Для організації роботи офіс - менеджера пропонується:
-висувна шафа з комірками для документації й шухлядками для канцелярії;
-ряд відкритих комірок для кореспонденції;
-полку для процесора з отворами для проводів;
-надбудова для монітора, що не захаращує площину стола .


Система ТЕХНО в кабінеті керівника підкреслює динаміку й масштаб . Величезний, нетрадиційний за формою стіл Stealth візуально поділений на зони: `Світла груша` - робоча, `Платина` - допоміжна(для переговорів і оргтехніки). Вільна комбінація робочого стола із приставками, тумб, шаф дає можливість створювати дивно гармонічні й елегантні інтер`єри кабінетів, максимально відповідати своєму функціональному призначенню. ТЕХНО стає частиною внутрішнього архітектурного дизайну кабінету, підкреслюючи атмосферу творчості, сучасності. Асортиментний ряд ТЕХНО містить додаткові стелажі, тумби й шафи, які зручно розміщають ділову документацію на віддаленій відстані. У цій, так званій резервній зоні, зберігаються архівні документи, додаткова оргтехніка.

Продумана система офісних меблів ТЕХНО споконвічно передбачає надбудови над основною робочою площиною. Криволінійні форми стільниць Тандем-столів з округлими кутами - для безпеки пересування по офісі. Додаткова перевага форми: ергономічно правильне положення рук і плечей, коли лікті стійко розташовуються на поверхні стола, а плечі майже паралельні клавіатурі й монітору. Це дозволяє уникнути однобічних навантажень на мязи верхнього плечового поясу, розвитку остеохондрозу й перекручування зору. Криволінійна форма виправдана, якщо робота припускає часте переміщення погляду з монітора на документи.

У ТЕХНО одиницею зберігання інформації є шафової модуль - елегантний асиметричний дизайн, металеві перфоровані стійки. Різні за наповненням й розмірам модулі створюють нескінченно довгі й гнучкі комбінації (рівні, східчасті, хвилеподібні), окреслюючи додаткову робочу зону для оргтехніки або формуючи стіну функціонального зонування в Оpen Space. Верхня панель низької шафи використовується для розміщення офісного обладнання. Таким чином, система шаф ТЕХНО не захаращує площу й дозволяє при першій необхідності змінити конфігурацію простору. Порядок - це `половина життя`. Даний вираз як не можна точно підходить до організації робочого місця в офісі. Реальність вказує на необхідність організації зберігання документів на роботі. Функціональна продуманість шаф ТЕХНО забезпечує гарний огляд і швидкий доступ: потрібні документи перебувають у полі зору, раціонально впорядковані й легко перебувають, один рух і документ лежить у вас на столі. Файлова система зберігання документів у підвісних реєстраторах тумб забезпечує безпосередній і легкий доступ до всіх папок. Документи висять один за одним замість того, щоб лежати стопками один на іншому, і завжди готові до використання.

Дизайнерське рішення конференц столів Техно досить символічне: біле-чорне, світло-тінь. Контрастні сторони стола добірно торкаються один одного, створюючи простір для зіткнення думок і інтересів, простір для взаєморозуміння. Якщо необхідно великий стіл переговорів, то він складається за модульним принципом або використовуються готові овальні столи. Мобільні тумби, крім своєї основної, архівної функції, формують і додаткову площу робочого стола. Спеціально розроблена система для презентацій забезпечує всім необхідним для синхро-комуникацій. Основні переваги: мобільність, легкість, місткість, продуманість комунікацій.

Основні кольори ДСП - 22 мм

  • венге

  • горіх темний

  • яблуня

  • груша

  • береза

  • пісок

  • сірий

Додаткові елементи

  • Ручки

  • Скло