Back to Top

Крісла та стільці

Крісла та стільці

Крісла і стільці  умовно поділяють на чотири групи.

Крісла керівників - самі дорогі і максимально технічно оснащені. Вони звичайно більш масивні і вищі за інші крісла та стільці в офісі. Крісло керівника розміщується в його кабінеті. Якщо простір офісу проглядається повністю, то таке крісло вказує на статус свого господаря.

Крісла для персоналу - відрізняються своєю простотою і зручністю. Для того щоб працівник протягом цілого робочого дня почував себе комфортно, та зберігав працездатність.

Стільці для відвідувачів - нехитрі по дизайну, надійні, та відповідають загальному стильовому рішенню офісу.

Дитячі крісла - оригінальний дизайн, прості і зручні.

Під час роботи людині властиво часто міняти положення тіла: люди гойдаються, зміщуються на сидінні, сідають на стілець боком. Тому правильне робоче крісло - це ергономічно сконструйоване крісло, розроблене з урахуванням особливостей будови людського організму.

Висота сидіння

стільця або крісла повинна відповідати Вашому зросту. Ідеальне положення хребта під час сидіння можна порівняти з латинською літерою "S". Бажано, щоб величина кута між сидінням і спинкою була трохи більшою 90°. Підлокітники приймають на себе вагу рук, знімаючи тягар з хребта і плечей. Особливо важлива наявність підлокітників при роботі за комп'ютером.

Технічне оснащення

крісел керівників і персоналу дещо різниться. Крісло керівника часто обладнують регульованими пружинами гойдання, що дозволяє м'яко відкидатися назад, а в окремих моделях фіксувати кут сидіння. Всі хороші робочі крісла забезпечені пневматичним механізмом підйому сидіння, іноді присутнє також регулювання кута нахилу спинки і висоти підлокітників. Більшість офісних крісел обладнані коліщатами.

Термін служби

якісного стільця або крісла обчислюється роками, в залежності від інтенсивності експлуатації.

Оббивку крісел

для керівників зазвичай роблять з натуральної високоякісної шкіри класичних кольорів. Крісла і стільці для персоналу частіше за все обтягнуті тканиною, звичайно лавсан або акрил, рідше шкірозамінником. Стільці для відвідувачів і в кімнатах переговорів обтягують шкірозамінником або тканиною.

Кольори оббивки

крісел і стільців можуть бути будь-якими. В робочому приміщенні доречні, як яскраві веселі тони, так і темні, класичні. Єдина вимога - щоб всі кольори у Вашому офісі гармоніювали між собою.

Ніжки, хрестовини і підлокітники

стільців та крісел виробляють з різних матеріалів. Основа і підлокітники крісел для керівників можуть бути виготовлені з цінних порід дерева або хромованого металу. Жорсткі частини стільців для відвідувачів і крісел для персоналу роблять частіше за все з поліуретану або поліпропілену, рідше з металу.

Ціна

хорошого офісного крісла для працівника, яке виготовлено в Європі, складає більше 150 $. Крісло для керівника коштує в середньому в 4 - 5 разів дорожче. Вітчизняні виробники випускають стільці і крісла прийнятної якості, а вартість їх нижче в декілька раз.

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Таблиця  Список 

Сортувати у порядку зменшення
товарів на стор.

Крісла та стільці

  1. FELICIA steel MPD AL68

    FELICIA steel MPD AL68

    Презентуємо до Вашого огляду нову модель крісла для керівників преміум класу Феліція. Крісло обладнане механізмом Мультиблок, виконується в шкірі класу люкс, шкірзамннику або в тканинах замшевої структури. Базова ціна вказана на шкіру класу люкс, щоб взнати ціну в іншому матеріалі, оберіть матеріал із нижченаведених.

    Детальніше
Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Таблиця  Список 

Сортувати у порядку зменшення
товарів на стор.